Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Játék Androidra

Közösség

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Felnőtteké és idősökké hívő, és nem hívő fóruma!

A rossz gyümölcsfa!

 

 És monda az ember: Az asszony, a kit mellém adtál vala, ő adja nékem arról a fáról, úgy egyék.  És monda az Úr Isten az asszonynak: Mit cselekedtél? Az asszony pedig monda: A kígyó ámított el engem, úgy evés.  És monda az Úr Isten a kígyónak: Mivelhogy ezt cselekedted, átkozott légy minden barom és minden mezei vad között; hasadon járj, és port egyél életed minden napjaiban.  És ellenségeskedést szerzek közötted és az asszony között, a te magod között, és az ő magva között: az neked fejedre tapos, te pedig annak sarkát mardosod. Az asszonynak monda: Felette igen megsokasítom viselősséged fájdalmait, fájdalommal szülsz magzatokat; és epekedet a te férjed után, ő pedig uralkodik te rajtad.

 

Mózes első könyve 3 rész,

12igétő-16igéig így hangzik!

 

A gyümölcs!

 

A kígyó pedig ravaszabb vala minden mezei vadnál, melyet az Úr Isten teremtett vala, és monda az asszonynak: Csakugyan azt mondta az Isten, hogy a kertnek egy fájáról se egyetek?  És monda az asszony a kígyónak: A kert fáinak gyümölcséből ehetünk;  De annak a fának gyümölcséből, mely a kertnek közepette van, azt monda Isten: abból ne egyetek, azt meg se illessétek, hogy meg ne haljatok.  És monda a kígyó az asszonynak: Bizony nem haltok meg;  hanem tudja az Isten, hogy a mely napon ejéndetek abból, megnyilatkoznak a ti szemeitek, és olyanok lesztek, mint az Isten: jónak és gonosznak tudói.  És lát az asszony, hogy jó az a fa eledelre s hogy kedves a szemnek, és kívánatos az a fa a bölcsességért: szakaszta azért annak gyümölcséből, és evet és adja vele levő férjének is, és

Ádám is evet az almából!

 

Mózes első könyve 3 rész!

Folytatás:

Február 30-án!

 

Isten szól az Ádámhoz és Évához!

 

És megnyilatkoznak mindkettőjüknek szemei s észrevevés, hogy mezítelenek; figefa levelet aggatnak azért össze, és körülkötőket csinálnak magoknak. És meghallják az Úr Isten szavát, a ki hűvös alkonyatkor a kertben jár vala; és elrejtőzték az ember és az ő felesége az Úr Isten elől a kert fái között. Szólít ugyanis az Úr Isten az embert és monda néki: Hol vagy? És monda: Szavadat hallás a kertben, és megfélem lém, mivelhogy mezítelen vagyok, és elrejtezőm.

 

Mózes első könyve 3 rész így hangzik,

7től-10 igéig!

 

Hirdetés:


Fórum